header.png
hoofdsponsor

Heren 1

Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Dames 1

Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Indeling juniorenteams & JJ

Zojuist hebben we de teamindelingen van de Junioren en Jongste Jeugd voor komend seizoen gepubliceerd. Een hele puzzel maar we denken zo goed mogelijk met ieders wensen rekening te hebben gehouden.
Net zoals vorig jaar zal de teamindeling te vinden zijn in de persoonlijke omgeving van LISA. Je krijgt toegang tot deze omgeving door in te loggen op de site met je lidnummer en wachtwoord....

Kom je ook hockeyen?

Tussen de 6 en 12 jaar oud en altijd al zin gehad om een keer bij QZ te komen hockeyen? Dit is je kans! Op woensdag 1 of 8 juli ben je tussen 14.45 en 15.45 uur van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken met de hockeysport.  Onze ervaren trainers kunnen je die dagen de eerste tricks leren. Hoe houd je een stick vast of sla je tegen een bal? Loopt dat kunstgras lekker en voel ik...

Sponsormogelijkheden

Nieuwsafbeelding

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

Onze sponsors in het zonnetje gezet #4: Kock Brilshop

Nieuwsafbeelding

Vanaf de jaren ‘50 is onze naam bekend in Nijmegen. Wij zijn de derde generatie en de huidige zaak zit al 45 jaar op de Augustijnenstraat 36.
Je kunt dus wel zeggen dat het een "begrip in Nijmegen” is. Daar zijn we trots op!
Samen met onze medewerkers zijn wij gespecialiseerd in brillen/zonnebrillen, contactlenzen, optometrie en gehoorbescherming.
 
Alle QZ...

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...

Hockey.nl

Agenda

Nog geen agenda punten.

Club competitie

1 MZA1 28 + 26
2 DJZ1 21 + 39
3 MZA3 21 + 19
4 Meisjes A2 26 + 20
5 MZB2 24 + 22