bannerQZ2.png
September
12

SponsorKliks

Nieuws afbeelding Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieƫn boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Center Parcs en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HCQZ. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je HCQZ ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van HCQZ. Voor jouw een kleine moeite, voor de vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt daarna gestort op de bankrekening van onze vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert wij hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Starten
Klik op de link SponsorKliks en sponsor met je bestelling HCQZ!


SponsorKliks, gratis sponsoren!