bannerQZ2.png

Heren 1

N.S.H.C. Apeliotes - Heren 1
Datum zondag 21-4 Spelen 14:45

Dames 1

N.S.H.C. Apeliotes - Dames 1
Datum zondag 21-4 Spelen 12:45

Clinic dames 1

Nieuwsafbeelding

Binnenkort is er weer een leuke dames 1 (jongste)jeugd clinic!
Zie afbeelding voor meer informatie. 

(Er zijn extra kosten verbonden aan deze activiteit.)...

De Club van 100

De Club van 100 is bij aanvang van het seizoen 2016-2017 opgericht. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de Club van 100 niet een Club die zich bij voorbaat wenst vast te leggen op een maximum van 100 leden. Vooralsnog is dit echter wel de doelstelling. Meer doorslaggevend is het gegeven dat de jaarlijkse bijdrage van de aangesloten donateurs in principe € 100,- bedraagt.
...

Jaarkalender seizoen 2023-2024

In de bijlage is de jaarkalender voor het nieuwe seizoen te vinden. Hierin zijn alle hockeymomenten, maar ook alle hockeyvrije momenten te vinden. De zaalperiode is nog niet bekend, hier zal later over worden gecommuniceerd, nadat er duidelijkheid is vanuit de KNHB....

SponsorKliks

Nieuwsafbeelding

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HCQZ, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HCQZ ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Center Parcs en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HCQZ. En...

Sponsormogelijkheden

Hockey behoort met bijna 223.000 beoefenaars al jaren tot de snelst groeiende sporten in Nederland. Internationaal gezien geldt de Nederlandse competitie als een van de sterkste van de wereld.
Daarnaast onderscheidt hockey zich ten opzichte van andere populaire sporten door een goed imago, een sterke fair play-cultuur en de sociale activiteiten rondom de hockeyclubs.
Sponsoring vormt v...

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 21 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:00 Thuis Heren 30-1 Apeldoorn H30-3