HCQZ

DWF
Adres
HCQZ
Staddijk-Zuid 33
6537 TW NIJMEGEN

024-3441248/0848-361347


Bank
Rabobank NL43RABO0119479613


Herstart veldtrainingen

De veldtrainingen starten voor alle teams weer direct na de vakantie (dus in de week van 15 februari), tenzij je van je trainer andere informatie krijgt.  
>> Meer

H2 en D3 kampioen in de zaal

Vandaag zijn H2 en D3 kampioen geworden. Beide teams bleven het hele zaalseizoen ongeslagen. Gefeliciteerd!  
>> Meer
Reageer (2 reacties)

Scheidsrechters gezocht

QZ is op zondag 21 februaridoor het District Oost van de KNHB ingedeeld voor zaaldienst en het leveren van scheidsrechters in sporthal Heuvelland in Groesbeek.

Op deze zondag speelt in de ochtend Jongens D1 hun laatste competitieronde tussen 09.50 uur en 14.00 uur en in de middag speelt Meisjes A2 hun laatste wedstrijden tussen 14.00 en 19.00 uur. MA2 maakt, als zij de te spelen wedstrijden op 14/02 en 21/02 winnend afsluiten, nog kans op het kampioenschap.

Echter de sporthal Groesbeek is niet direct "naast de deur‚ÄĚ en wij zijn op zoek naar scheidsrechters, in het bezit van een auto, om deze wedstrijden in de ochtend en de middag te fluiten. In de ochtend bij wedstrijden van JD1 zou A- en B-jeugd ingedeeld kunnen worden maar dan zou men mee moeten kunnen rijden met iemand in het bezit van een auto, want op de fiets is men al gauw één uur onderweg en dat willen wij de jeugdige scheidsrechters niet aandoen omdat het ook nog eens slecht weer kan zijn.

Met de auto ben je er binnen 20 minuten en de zaalhockey-commissie doet een dringend beroep op scheidsrechters die deze wedstrijden willen fluiten, waarbij de scheidsrechters ingedeeld worden in blokken van 2- of 3 wedstrijden.

Welke scheidsrechters zouden QZ willen helpen om in de ochtend en/of middag in Groesbeek te komen fluiten????? In eerste instantie doet QZ graag een beroep op de ouders van de spelende teams van resp. JD1 en MA2 en die in bezit zijn van een scheidsrechterskaart.

Zodra een aantal leden zich hebben opgegeven zal ondergetekende een indeling maken wie, welke wedstrijden kan fluiten.

Meld je per omgaande aan via scheidsrechters@hcqz.nlen laat even weten tussen welke tijdsperiode jij beschikbaar bent.

Alvast bedankt voor je medewerking
Rob Ontrop, scheidsrechtercoördinator QZBierproefavond 20 februari

 
Voor de herstart van het hockeyseizoen beginnen we de training alvast aan de bar. Op zaterdag 20 februari is het mogelijk om een aantal unieke speciaalbiertjes te komen proeven op QZ. Van 16.00-18.00u zullen Pierre en Maartje van St. Anneke zorgen voor deskundige begeleiding, maar ook daarna kan er rustig verder geproefd worden. Kosten zijn €15 voor 4 biertjes en verschillende hapjes (af te rekenen op de avond zelf). In verband met de inkoop verzoeken we iedereen zich van te voren op te geven via info@hcqz.nl.

Reageer (0 reacties)

HCQZ bestaat 10 jaar!

 

Dit jaar bestaat onze vereniging al weer 10 jaar! In juli 2006 fuseerden namelijk ZOW en Quick tot HCQZ. Dit lustrum laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Door het hele jaar heen zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden, met als hoogtepunt het lustrumweekend 17-18-19 juni. Noteer dit weekend vast in je agenda. Meer informatie volgt!


Scheidsrechtersaanwijzing zaalhockey, seizoen 2015/2016

De zaalhockey competitie is weer gestart. Naast de indeling voor de scheidsrechters hierbij ook nog een aantal links om te als scheidsrechter goed voor te bereiden. Spelreglement zaalhockey Verschillen tussen veld- en zaalhockey Spelregelwijziging zaalhockey seizoen 2015/2016
 
>> Meer

Bijlage: 2015_2016_ZAALHOCKEY.pdf

Vooraankondiging: informatieavond jongste jeugd 2-3-2016

Beste ouders van de jongste jeugd,
  Zoals jullie al vernomen hebben moeten de wedstrijden van de zestallen na de winterstop door de ouders gefloten worden. 
We hebben daarom op woensdagavond 2 maart (zaterdag 5 maart is de herstart van de competitie) een avond ingepland waarin we de hockeyregels zullen u  
>> Meer

Bardiensten op Zaterdag

Ook dit jaar zal op zaterdag bardienst door ouders van de teams worden gedraaid. Van genoemde teams worden 2 volwassenen verwacht. Kom op tijd dan kan je nog  overdracht krijgen van je voorgangers en kunnen zij ook op tijd weg. Het laatste team helpt mee met schoonmaken van het clubhuis, kleedkamers en controle van de velden. (Schema zie hiero  
>> Meer

Teamlunch

Met ingang van dit seizoen zijn wij gestart met het verzorgen van de lunch voor de thuisspelende teams. Deze lunch kan uiterlijk 3 dagen van te voren besteld worden bij Ankie Steppe (06 42 311 380) met opgave van het aantal personen.

De lunch wordt door de barcommissie gemaakt en jullie rekenen af na het nuttigen hiervan bij de bar. E  
>> Meer

Trainingsschema 2015/2016

Vanaf maandag 24 augustus starten we weer met de trainingen.
Onder het kopje trainingsschema  bovenaan de site vind je vanaf vandaag het voorlopige  trainingsschema voor komend seizoen. Hier kunnen nog (kleine) veranderingen in plaatsvinden.
We zijn blij dat we alle teams hebben kunnen voorzien van een goe  
>> Meer

Bijlage: Trainingsschema 2015-2016-versie18-8.pdfStatistieken

Nu online 9
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 75,7%


Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: 39%